📸 Jumbo-Visma viert topseizoen in de Efteling: Van Aert ontroert aanwezigen met dankwoord richting Van Hooydonck Wielrennen
Wielrennen

📸 Jumbo-Visma viert topseizoen in de Efteling: Van Aert ontroert aanwezigen met dankwoord richting Van Hooydonck

📸 Jumbo-Visma viert topseizoen in de Efteling: Van Aert ontroert aanwezigen met dankwoord richting Van Hooydonck

Jumbo-Visma is volop bezig met 2024. De Nederlandse succesformatie heeft er al verscheidene teammeetings opzitten, zo werd onlangs al duidelijk. In een bericht op Instagram laten de killer bees zien dat ze het topjaar 2023 hebben gevierd in attractiepark de Efteling.

De teamdagen van de ploeg die wordt geleid door heren als Merijn Zeeman en Richard Plugge werden ceremonieel afgerond met een huldiging in de Efteling, gelegen in het Noord-Brabantse Kaatsheuvel. Bij die plechtigheden was zo goed als iedereen die een hoofdrol vertolkt binnen het team aanwezig. Zo zagen we op de foto's onder meer Jonas Vingegaard, Wout van Aert, Nathan Van Hooydonck, Tiesj Benoot, Christophe Laporte en Sepp Kuss.

Iedere Jumbo-Visma-renner kreeg een horloge van Tissot cadeau

Opvallend feitje: de snor lijkt weer helemaal in. Tenminste, bij Jumbo-Visma. Zowel Benoot als Laporte had zich duidelijk wekenlang niet geschoren en kwam in het themapark aan met een flinke moustache. Een ander opvallend feitje: elke coureur van Jumbo-Visma kreeg een horloge van het hoog aangeschreven merk Tissot cadeau.

De prijs voor meest intrigerende moment van de Jumbo-Visma-avond ging echter naar boezemvrienden Van Aert en Van Hooydonck. Van laatstgenoemde is het verhaal natuurlijk gekend. De 28-jarige Vlaming werd wegens zijn noodgedwongen afscheid nog eens extra gehuldigd en kon daarbij rekenen op een speciaal shirt, alsmede op een emotionele speech van regiogenoot Van Aert.

Van Hooydonck liet eerder al weten dat hij verschillende opties openhoudt met betrekking tot hetgeen hij de komende jaren gaat doen. 'Ik wil mijn blik een beetje verruimen, al zie ik me niet meteen als ploegleider aan de slag gaan. Maar ik wil wel graag in de koers actief blijven. Ik wil dingen gaan doen die me interesseren en me gelukkig maken en waarvoor ik liefst niet meer zoveel van huis hoef te zijn', zo liet Van Hooydonck weten in een podcastaflevering van De Rode Lantaarn.

Foto's: Jumbo-Visma viert 2023 in Efteling, onder anderen Van Aert, Van Hooydonck en Vingegaard aanwezig

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws