Küng op roze (of gele) wolk met geboorte zoon; Zwitser skipt nationale kampioenschappen Wielrennen
Wielrennen

Küng op roze (of gele) wolk met geboorte zoon; Zwitser skipt nationale kampioenschappen

Küng op roze (of gele) wolk met geboorte zoon; Zwitser skipt nationale kampioenschappen

Stefan Küng zal dit weekend niet te aanschouwen zijn op de nationale kampioenschappen van Zwitserland. De hardrijder, die zijn plekje in de Tourselectie van Groupama-FDJ gekregen heeft, is namelijk vader geworden van zijn eerste kind.

Küng heeft dinsdag een zoon gekregen met de naam Noé. 'Zijn vader, moeder en hijzelf zijn blij en voelen zich goed', klinkt het bij de trotse papa op Instagram. 'Om al deze intense momenten met mijn familie mee te maken, zal ik dit weekeinde niet deelnemen aan de nationale kampioenschappen', kondigt de Zwitser aan.

De 83 kilogram zware Küng is bezig aan een zeer sterk jaar. Zo eindigde hij afgelopen week als vijfde in de ronde van zijn land door in de bergen aan te haken. Ook werd hij al derde in Parijs-Roubaix, wat de kroon op een voorjaar vol top tiens was. Volgende week gaat hij van start als één van de topfavorieten voor de openingstijdrit (en dus de gele trui) in de Tour de France in Kopenhagen.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws