Lutsenko, Schachmann en Ulissi komen goed weg na val, Asgreen heeft meer pech Wielrennen
Wielrennen

Lutsenko, Schachmann en Ulissi komen goed weg na val, Asgreen heeft meer pech

Lutsenko, Schachmann en Ulissi komen goed weg na val, Asgreen heeft meer pech

Het peloton werd in de derde etappe van de Ronde van Zwitserland op vier kilometer van de finish opgeschrikt door een valpartij. Daarbij lagen veel renners van Quick Step-Alpha Vinyl, hoewel kopman Remco Evenepoel erdoorheen kwam zonder al te veel erg.

Ilan Van Wilder, back-up in het klassement, verloor vier minuten in de derde etappe. Het grootste slachtoffer was echter Kasper Asgreen, die lang bleef zitten en uiteindelijk met schaafwonden over zijn hele lichaam de meet in Grenchen passeerde. De Deen maakte later op de avond bekend dat hij niet meer van start zal gaan in rit vier.

Maximilian Schachmann (schaafwonden) werd geraakt op zijn rug en verloor 53 seconden in het klassement, evenals Domenico Pozzovivo. Alexey Lutsenko (oppervlakkige wonden aan zijn knie, heup en ellebogen) moest 4 minuten en 33 seconden toegeven. Peter Sagan won de etappe. Diego Ulissi blesseerde zijn pols, maar kan de koers voortzetten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws