Met deze zeven ploegmakkers rijdt Wout van Aert de Giro d'Italia namens Visma | Lease a Bike Wielrennen
Wielrennen

Met deze zeven ploegmakkers rijdt Wout van Aert de Giro d'Italia namens Visma | Lease a Bike

Met deze zeven ploegmakkers rijdt Wout van Aert de Giro d'Italia namens Visma | Lease a Bike

Volgens Het Laatste Nieuws zijn de acht namen van Visma | Lease a Bike met het oog op de Giro d'Italia bekend. Wout van Aert, Olav Kooij en Cian Uijtdebroeks leken eerder al zo goed als zeker van deelname en daar zijn dus nu de vijf overige namen aan toegevoegd.

Robert Gesink, Wilco Kelderman, Jan Tratnik, Edoardo Affini en Attila Valter vervolledigen het octet van de Nederlandse WorldTour-formatie, die van het algemeen klassement (en dus de roze trui) geen doel op zich maakt. Ritzeges boeken, dat is waar het om draait. Van Uijtdebroeks mag in het hooggebergte natuurlijk wel het nodige verwacht worden, al legt de ploeg hem allesbehalve veel druk op.

Gesink, die zijn koersfiets aan het eind van dit jaar aan de wilgen hangt, zal weer als wegkapitein van dienst fungeren. Kelderman is ook iemand die voor mooi weer kan zorgen in de bergetappes. Voor Kooij is het dan weer zijn debuut in een grote ronde.

Waarschijnlijke Giro d'Italia-selectie Visma | Lease a Bike

Wout van Aert
Cian Uijtdebroeks
Olav Kooij
Robert Gesink
Wilco Kelderman
Jan Tratnik
Edoardo Affini
Attila Valter

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws