Movistar neemt sterke Jorgenson, Lazkano en García Cortina mee naar De Ronde, Van Vleuten aanwezig bij de vrouwen Wielrennen
Wielrennen

Movistar neemt sterke Jorgenson, Lazkano en García Cortina mee naar De Ronde, Van Vleuten aanwezig bij de vrouwen

Movistar neemt sterke Jorgenson, Lazkano en García Cortina mee naar De Ronde, Van Vleuten aanwezig bij de vrouwen

Movistar heeft op Twitter de selecties voor de Ronde van Vlaanderen bekendgemaakt. De Spaanse formatie laat zeker bij de mannen al mooie dingen zien en neemt met Matteo Jorgenson en Iván García Cortina de nummer vier en vijf van de E3 Saxo Classic mee. Bij de vrouwen is de ploeg gebouwd rondom Annemiek van Vleuten, die voor de derde keer de Hoogmis wil winnen.

Ook Oier Lazkano, woensdag nog knap tweede in Dwars door Vlaanderen, is wederom van de partij. Johan Jacobs, Mathias Norsgaard, Juri Hollmann en Iván Romeo gaan de drie hoge heren ondersteunen.

Mocht het bij de vrouwen niet lukken met Van Vleuten, heeft Movistar altijd nog Floortje Mackaij en Liane Lippert achter de hand. Mackaij en Lippert rijden sterk in de rondte, maar konden het in Dwars door Vlaanderen net niet afmaken.

Selectie Movistar Ronde van Vlaanderen mannen 2023

Matteo Jorgenson

Iván García Cortina
Oier Lazkano
Johan Jacobs
Mathias Norsgaard
Juri Hollmann
Iván Romeo

Selectie Movistar Ronde van Vlaanderen vrouwen 2023

Annemiek van Vleuten

Floortje Mackaij
Liane Lippert
Arlenis Sierra
Sheila Gutierrez
Aude Biannic

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws