Onfortuinlijke Oscar Onley viel uit in Great Ocean Road Race: Willunga Hill-winnaar breekt sleutelbeen Wielrennen
Wielrennen

Onfortuinlijke Oscar Onley viel uit in Great Ocean Road Race: Willunga Hill-winnaar breekt sleutelbeen

Onfortuinlijke Oscar Onley viel uit in Great Ocean Road Race: Willunga Hill-winnaar breekt sleutelbeen

Een bittere pil voor Oscar Onley en dsm-firmenicht PostNL Team. De kleine Schot viel in de finale van de Cadel Evans Great Ocean Road Race en heeft naar nu blijkt bij die tuimelpartij zijn sleutelbeen gebroken. Een flinke streep door de rekening, daar Onley het seizoen uitstekend was begonnen.

In de Tour Down Under boekte Onley als klassementsrenner van dsm-firmenich PostNL Team een fraaie zege op Willunga Hill. Hij deed tot het einde mee om de eindzege in het klassement, maar viel op de laatste dag op Mount Lofty iets terug. In de Great Ocean Road Race was hij opnieuw een van de speerpunten van de ploeg, maar ging het dus in volle vaart mis.

De ploeg meldde zondagmorgen in een persbericht het slechte nieuws. Het is nog niet bekend hoe lang Onley eruit zal liggen, maar het gebroken sleutelbeen zal er sowieso voor zorgen dat er een x-aantal weken overheen gaan voor de 20-jarige klimmer terug fit zal zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws