📸 Na Pidcock arriveert ook Iserbyt in blitse Porsche en dat kan Van der Poel waarderen: 'Een erg leuke trend' Veldrijden
Veldrijden

📸 Na Pidcock arriveert ook Iserbyt in blitse Porsche en dat kan Van der Poel waarderen: 'Een erg leuke trend'

📸 Na Pidcock arriveert ook Iserbyt in blitse Porsche en dat kan Van der Poel waarderen: 'Een erg leuke trend'

Dat Mathieu van der Poel een fervent autoliefhebber is, is alom bekend. De Nederlandse superster kwam de voorbije crossen meermaals in een mooi Lamborghini-model naar de koers toe en het was regelmatig maar weer de vraag met welk type hij een volgende keer zou arriveren. In Hamme kwam zowaar ook Eli Iserbyt met een flinke bak aan bij de veldrit, tot groot genoegen van Van der Poel.

Voorafgaand aan de Oost-Vlaamse wedstrijd komt het onderwerp ter sprake. Iserbyt parkeerde een blitse Porsche naast zijn camper en wordt ernaar gevraagd tijdens een voorbeschouwend persmomentje. 'De mensen van AEcars hebben mij iets heel tofs meegegeven', vertelt hij over de bolide aan onder meer In de Leiderstrui. 'In Hoogerheide is het waarschijnlijk weer iets anders. Zulke dingen maken deze week superleuk. Ik ga daar echt van genieten, want de komende week is het weer voetjes op de grond. De Porsche mag ik vooralsnog niet houden. Maar als ik er deftig mee rijd misschien wel, haha!', krijgt de sympathieke West-Vlaming de lachers op zijn hand.

Wanneer niet veel later aan Van der Poel wordt gevraagd wat hij ervan vindt dat zijn Vlaamse concurrent nu ook in een mooie wagen afkomt naar de cross, antwoordt hij enthousiast. 'Het is inderdaad een erg leuke trend en als autofanaat kan ik dat zeker appreciëren', aldus de wereldkampioen. Want dat het een trend is, lijkt haast een understatement. Zo kwam in Benidorm bijvoorbeeld ook Tom Pidcock aan in een Porsche.

Youri van den Berg (Twitter: @YourivndnBerg)

Foto: de Porsche waarmee Eli Iserbyt arriveerde in Hamme

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws