Parijs blijkt toch te ver voor Woods: Canadees heeft corona en moet net voor het eind naar huis Wielrennen
Wielrennen

Parijs blijkt toch te ver voor Woods: Canadees heeft corona en moet net voor het eind naar huis

Parijs blijkt toch te ver voor Woods: Canadees heeft corona en moet net voor het eind naar huis

Parijs is ontzettend dichtbij voor de renners in de Tour de France, maar Michael Woods zal de Franse hoofdstad niet gaan bereiken. De renner van Israel-Premier Tech is namelijk positief getest op corona, zo meldt de ploeg op Twitter.

Enkele dagen geleden noemde Woods zichzelf nog de 'sterkste man bergop', maar helaas moet de Canadees er net voor het eind de brui aan geven. 'Helaas kan Michael Woods niet van start gaan, aangezien hij een positieve coronatest heeft ingeleverd', treurt Israel-Premier Tech. Eerder verloor de ploeg ook Chris Froome, Simon Clarke (beide corona) en Jakob Fuglsang (gebroken rib) al.

Het wilde niet echt vlotten voor Woods in deze Tour. Hij trok naar Frankrijk om voor een ritzege te kunnen gaan en wilde meedingen naar het bergklassement, maar in de negende etappe ging hij hard onderuit. Vervolgens kwam hij niet echt uit de verf, al kreeg hij op dag zestien nog een opleving en voelde hij zich dus weer sterk. Die etappe werd uiteindelijk gewonnen door ploeg- en landgenoot Hugo Houle.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws