Poels begint er weer aan in Clasica San Sebastián, Bahrain met ijzersterke ploeg rond Mohoric Wielrennen
Wielrennen

Poels begint er weer aan in Clasica San Sebastián, Bahrain met ijzersterke ploeg rond Mohoric

Poels begint er weer aan in Clasica San Sebastián, Bahrain met ijzersterke ploeg rond Mohoric

Wout Poels maakt zaterdag zijn rentree in het wielerpeloton. De Nederlander van Bahrain Victorious was in mei actief in de Giro d'Italia en richtte zich in de weken erna op de geboorte van zijn zoontje Casper. Poels maakt in de Clasica San Sebastián onderdeel uit van een ijzersterk blok.

Bahrain Victorious komt met Matej Mohoric als kopman naar de Spaanse eendagskoers, zo meldt het in een persbericht. De Sloveen - die toch een beetje tegenviel in de Tour de France - krijgt naast Poels ondersteuning van sterke klimmers zoals Gino Mäder, Santiago Buitrago en Hermann Pernsteiner. Ook Luis Léon Sánchez en Yukiya Arashiro zijn van de partij.

Sportief directeur Neel Stephens heeft logischerwijs hoge verwachtingen van zijn ploeg in de Clasica. 'Het is een zware race, met twee zware beklimmingen in de finale en een lastige afdaling. We hopen het dit jaar één plekje beter te doen dan vorig jaar, nadat Matej vorig seizoen tweede werd. Gino hoopt in de finale mee te doen en Luis León geeft ons nog meer opties.'

Selectie Bahrain Victorious Clasica San Sebastián 2022

Matej Mohoric
Gino Mäder
Santiago Buitrago
Wout Poels
Hermann Pernsteiner
Luis Léon Sánchez
Yukiya Arashiro


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws