🎥 Regendrama in Vuelta Colombia: ritwinnaar botst tegen zijn vrouw en valt hard na kleddernatte finale Wielrennen
Wielrennen

🎥 Regendrama in Vuelta Colombia: ritwinnaar botst tegen zijn vrouw en valt hard na kleddernatte finale

🎥 Regendrama in Vuelta Colombia: ritwinnaar botst tegen zijn vrouw en valt hard na kleddernatte finale

Bizarre beelden in de laatste kilometer van de derde etappe in de Ronde van Colombia. Door extreme regenval is de weg bijna onbegaanbaar, op Twitter wordt het zelfs zwemmend fietsen genoemd.

In de laatste bocht glijden meerdere renners onderuit. De chaos lijkt daarna verdwenen, totdat de leider in de laatste meters toch nog gepasseerd wordt. Luis Carlos Chia wint de etappe. Alleen maar vreugde, maar toch niet! Na de finish knalt hij al juichend tegen zijn vrouw aan, waarna ze beiden ten val komen, bizar.

Naar verluidt hebben man en vrouw geen grote verwondingen over gehouden aan de val. Ergens rijst de vraag: was deze koers wel verantwoord? Hieronder kun je vanuit de helikopter en close-up zien wat er in een kleine kilometer allemaal kan gebeuren op een fiets...

Tekst gaat verder onder de video's.

Video's: Winnaar in Colombia knalt tegen eigen vrouw aan

Fan op het parcours zorgt ook voor ongelukk

Een dag eerder in de Ronde van Colombia, tijdens de tweede etappe, was er ook al een groot ongeluk. Toen kwam het niet door de regen, maar door een wel heel bijzondere toeschouwer. Kijk en oordeelt u zelf maar.

3 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws