🎥 Respect na de meet: Van Aert feliciteert Van der Poel, die op zijn beurt arme Degenkolb troost Wielrennen
Wielrennen

🎥 Respect na de meet: Van Aert feliciteert Van der Poel, die op zijn beurt arme Degenkolb troost

🎥 Respect na de meet: Van Aert feliciteert Van der Poel, die op zijn beurt arme Degenkolb troost

Eenieder die hoopte op een nieuwe ultieme tweestrijd tussen Mathieu van der Poel en Wout van Aert kwam van een koude kermis thuis. Op een cruciaal moment, toen de kemphanen net met z'n tweetjes vertrokken leken, reed Van Aert lek. Als gevolg daarvan kon Van der Poel vrijuit naar de overwinning in Parijs-Roubaix soleren.

Na afloop van de 120e editie van 'De Hel van het Noorden' feliciteerde Van Aert zijn eeuwige concurrent, waarmee hij andermaal blijk gaf van zijn torenhoge sportiviteit. Net voor het allesbeslissende moment met Van Aert was er een ander opvallend beeld waarneembaar: John Degenkolb leek omver te worden gekegeld door Van der Poel. De Duitser, die toch nog als zevende finishte, was enorm aangedaan door het voorval, waarna hij op de wielerbaan van Roubaix werd getroost door Van der Poel en diens ploegmaat Jasper Philipsen (tweede in de uitslag).

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws