Romain Bardet wil teleurstelling van Giro wegspoelen in de Tour de France Wielrennen
Wielrennen

Romain Bardet wil teleurstelling van Giro wegspoelen in de Tour de France

Romain Bardet wil teleurstelling van Giro wegspoelen in de Tour de France

Romain Bardet zal dit jaar aan de start staan van de Tour de France. Dat heeft de Fransman van Team DSM aangekondigd via social media. Afgelopen jaar sloeg hij de ronde in zijn eigen land nog over.

'Ik ben heel blij met het feit dat ik kan aankondigen dat ik dit jaar aan de start zal staan van de Tour de France', laat een opgetogen Bardet weten via Twitter. 'Ik kan er niet op wachten om binnen een paar weken aan de start te staan van de Grand Départ in Kopenhagen', blijkt hij vooruit op 1 juli, als het circus vertrekt vanuit Denemarken.

Voor Bardet is het zaak om te herschikken na zijn opgave in de Giro d'Italia. De Fransman reed uitstekend rond, maar werd ziek tijdens de twaalfde etappe en moest daags nadien de koers verlaten omdat verder fietsen onmogelijk bleek. Het is nog niet duidelijk of hij in de Tour voor een klassement of voor ritzeges gaat.

2 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws