Serieus INEOS-blok naar O Gran Camino, maar geen Openingsweekend voor Tarling, Kwiatkowski en Hayter? Wielrennen
Wielrennen

Serieus INEOS-blok naar O Gran Camino, maar geen Openingsweekend voor Tarling, Kwiatkowski en Hayter?

Serieus INEOS-blok naar O Gran Camino, maar geen Openingsweekend voor Tarling, Kwiatkowski en Hayter?

'Meer buskruit voor O Gran Camino 2024', schreeuwde de organisatie van de rittenkoers in Galicië woensdag van de daken op social media nadat INEOS Grenadiers de voorselectie voor de wedstrijd had doorgegeven. Een potentieel duel met Visma | Lease a Bike en Jonas Vingegaard wacht voor de Britten!

Voor het eerste échte rondeduel lijken we eind februari zomaar eens in Spanje te moeten zijn. Nadat Visma | Lease a Bike al namen als Vingegaard, Cian Uijtdebroeks, Wilco Kelderman, Ben Tulett, Johannes Staune-Mittet en belofte Tijmen Graat door liet schemeren voor de vorig jaar door Vingegaard gewonnen vierdaagse, is nu ook INEOS Grenadiers gekomen met een degelijke ploeg.

Carlos Rodríguez is in potentie de kopman bij de Britse ploeg, die verder ook voormalig Tourwinnaar Egan Bernal bevat. Daarnaast zijn de Spaanse superknechten Jonathan Castroviejo en Omar Fraile doorgegeven aan de organisatie, alsook de hardrijders Joshua Tarling, Ethan Hayter en Michal Kwiatkowski. Dat zou overigens betekenen dat die drie niet in het Openingsweekend te zien zullen zijn.

Selectie INEOS Grenadiers O Gran Camino 2024

Carlos Rodríguez
Egan Bernal
Jonathan Castroviejo
Omar Fraile
Joshua Tarling
Ethan Hayter
Michal Kwiatkowski

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws