Sheffield maakt na dramatische Zwitserland-crash rentree in Tour of Britain, ook Pidcock van de partij Wielrennen
Wielrennen

Sheffield maakt na dramatische Zwitserland-crash rentree in Tour of Britain, ook Pidcock van de partij

Sheffield maakt na dramatische Zwitserland-crash rentree in Tour of Britain, ook Pidcock van de partij

Magnus Sheffield pint in de Tour of Britain dan eindelijk weer een rugnummer op. De 21-jarige Brit van INEOS Grenadiers kwam in de Ronde van Zwitserland hard ten val in een afdaling, op dezelfde plek waar Gino Mäder een fatale crash maakte. Twee en een halve maand na die dramatische dag is Sheffield terug.

De Tour of Britain, die van 3 tot en met 10 september wordt verreden, is voor INEOS Grenadiers een thuiswedstrijd. Om die reden wordt ook uithangbord Tom Pidcock van stal gehaald. Tevens is Carlos Rodriguez, die vijfde werd in de Tour de France, aanwezig. Luke Rowe, Connor Swift en Ben Turner completeren de selectie.

De negentiende editie van de Tour of Britain belooft een mooi schouwspel te worden. Naast Pidcock is ook Wout van Aert van de partij. Ook Nederlandse spurtbommen Olav Kooij en Danny van Poppel komen naar Groot-Brittannië, net als Brits sprinttalent Ethan Vernon. Vorig jaar werd de Tour of Britain nog vroegtijdig gestopt na het overlijden van Koningin Elizabeth. Gonzalo Serrano won namens Movistar toen de ronde.

Selectie INEOS Grenadiers - Tour of Britain 2023

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws