Sprinter Gaviria moet Movistar aan goed resultaat helpen in Classic Brugge-De Panne, Bol lead-out voor Cavendish Wielrennen
Wielrennen

Sprinter Gaviria moet Movistar aan goed resultaat helpen in Classic Brugge-De Panne, Bol lead-out voor Cavendish

Sprinter Gaviria moet Movistar aan goed resultaat helpen in Classic Brugge-De Panne, Bol lead-out voor Cavendish

Movistar heeft op Twitter haar selectie voor Classic Brugge-De Panne bekendgemaakt. De Spaanse formatie wil met Fernando Gaviria wedijveren om de zege en heeft daar het complete team omheen gebouwd. Bij Astana Qazaqstan Team moet Cees Bol Mark Cavendish aan zijn eerste zege van 2023 helpen.

Voor Gaviria pakte de overstap naar Movistar tot nu goed uit. De Colombiaanse sprinter won een rit in de Vuelta a San Juan en eindigde ook nog vijfmaal op het podium. Iván Romeo, Johan Jacobs, Mathias Norsgaard, Albert Torres, Oier Lazkano en Lluís Mas moeten Gaviria aan een nieuw topresultaat helpen in België.

Bol dient wederom als lead-out voor Cavendish

Bij Astana Qazaqstan Team wordt Bol zoals gezegd weer uitgespeeld als lead-out voor Cavendish. De Engelsman kon in Milaan-Sanremo ruim niet mee met de besten en zal azen op revanche. De selectie is verder aangevuld met Dmitriy Gruzdev, Yevgeniy Gidich, Yevgeniy Fedorov, Leonardo Basso en Davide Martinelli.

Selectie Movistar Classic Brugge-De Panne

Fernando Gaviria

Iván Romeo
Johan Jacobs
Mathias Norsgaard
Albert Torres
Oier Lazkano
Lluís Mas

Selectie Astana Qazaqstan Team Classic Brugge-De Panne

Mark Cavendish

Cees Bol
Dmitriy Gruzdev
Yevgeniy Gidich
Yevgeniy Fedorov
Leonardo Basso
Davide Martinelli

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws