Thomas gaat tegen de grond in negende etappe Giro d'Italia, ook Schachmann onderuit Wielrennen
Wielrennen

Thomas gaat tegen de grond in negende etappe Giro d'Italia, ook Schachmann onderuit

Thomas gaat tegen de grond in negende etappe Giro d'Italia, ook Schachmann onderuit

Geraint Thomas was in de negende etappe van de Giro d'Italia betrokken bij een valpartij. De nummer drie van het klassement kon zijn weg echter snel vervolgen. Ook Maximilian Schachmann lag erbij. Hoewel de Duitser last had van de elleboog, kon ook hij weer verder.

Na een gezapig verloop van de etappe werd het peloton op zo'n zestig kilometer van de finish opgeschrikt door een valpartij. Met Thomas, Tobias Foss en Maximilian Schachmann gingen niet de minste renners tegen de grond. De schade leek bij de renners van INEOS Grenadiers alvast mee te vallen. Zo stapten Thomas en Foss snel weer op de fiets, om later weer terug te keren in het peloton.

Schachmann (BORA-hansgrohe) bleef langer langs de kant staan, met wat op eerste oog een gekwetste elleboog leek. Ook hij kon uiteindelijk weer op de fiets stappen voor het restant van de negende etappe naar Napoli.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws