UAE Team Emirates kan ook zonder Pogacar, Ayuso, Almeida of Yates ijzersterke ploeg opstellen in Baskenland Wielrennen
Wielrennen

UAE Team Emirates kan ook zonder Pogacar, Ayuso, Almeida of Yates ijzersterke ploeg opstellen in Baskenland

UAE Team Emirates kan ook zonder Pogacar, Ayuso, Almeida of Yates ijzersterke ploeg opstellen in Baskenland

UAE Team Emirates heeft een brede selectie, zover is duidelijk na de bekendmaking van de zeven renners voor de Ronde van het Baskenland. De ploeg heeft geen Tadej Pogacar, Juan Ayuso, João Almeida of Adam Yates mee, maar rekent wel op sterke anderen.

Brandon McNulty lijkt op papier de klassementsman bij UAE, al toonde Marc Soler ook sterke vorm in de Ronde van Catalonië. Met Marc Hirschi en Davide Formolo zijn er nog eens twee namen die in staat moeten worden geacht om te entertainen, in hun laatste test richting de door hen zo geliefde Ardense klassiekers.

De selectie wordt gecompleteerd door Felix Grossschartner, Domen Novak en Michael Vink. 'Ik heb een goed blok training afgewerkt', vertelt McNulty in een persbericht van de ploeg. 'De conditie is vrij goed en ik heb uit 2021 geweldige herinneringen aan deze race, met het dragen van de leiderstrui. Hopelijk kan ik mee met de besten deze week, voor een goed klassement.'

Selectie UAE Team Emirates - Ronde van het Baskenland 2023

Davide Formolo
Felix Grosschartner
Marc Hirschi
Brandon McNulty
Domen Novak
Marc Soler
Michael Vink

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws