Van Aert en Van Baarle in E3 voor het eerst samen in een klassieker, ook Benoot en Laporte bij Jumbo-Visma Wielrennen
Wielrennen

Van Aert en Van Baarle in E3 voor het eerst samen in een klassieker, ook Benoot en Laporte bij Jumbo-Visma

Van Aert en Van Baarle in E3 voor het eerst samen in een klassieker, ook Benoot en Laporte bij Jumbo-Visma

Jumbo-Visma komt terug voor meer in de E3 Saxo Classic! Na een derde plaats voor Wout van Aert in Milaan-Sanremo en een tweede plaats voor Olav Kooij in Brugge-De Panne zal er op vrijdag met niets minder dan winst genoegen worden genomen. De selectie puilt alvast uit van kwaliteit.

Van Aert is op papier de kopman en hij rijdt dit seizoen voor het eerst een klassieker samen met Dylan van Baarle, die in Omloop Het Nieuwsblad al de beste was dit jaar. De twee koersten al wel samen in de Tirreno-Adriatico, maar daar stapte Van Baarle nog vroegtijdig af vanwege 'fysiek ongemak'.

Naast Van Aert en Van Baarle is Tiesj Benoot van de partij, de winnaar van Kuurne-Brussel-Kuurne en de nummer drie uit Strade Bianche. De Belg is in de vorm van z'n leven en kan dus ook worden uitgespeeld in de finale. Dat geldt op zeker ook voor de sterke Christophe Laporte en Nathan Van Hooydonck. Edoardo Affini en Tosh Van der Sande completeren de selectie.

Selectie Jumbo-Visma - E3 Saxo Classic 2023

Wout van Aert
Dylan van Baarle
Tiesj Benoot
Tosh Van der Sande
Nathan Van Hooydonck

Christophe Laporte
Edoardo Affini

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws