📸 Van der Poel reageert onder Instagrambericht Pogacar: 'Ik word hier een beetje bang van, maat' Wielrennen
Wielrennen

📸 Van der Poel reageert onder Instagrambericht Pogacar: 'Ik word hier een beetje bang van, maat'

📸 Van der Poel reageert onder Instagrambericht Pogacar: 'Ik word hier een beetje bang van, maat'

In Strade Bianche schudde Tadej Pogacar een fenomenale solo van liefst 81 (!) kilometer uit zijn mouw. En dat in zijn eerste koers van het jaar! Na afloop deelde hij een paar prachtige kiekjes op Instagram, waar hij kon rekenen op een interessante reactie van niemand minder dan Mathieu van der Poel...

Het is bekend dat de twee kemphanen erg goed bevriend zijn met elkaar, iets wat kort voor de Italiaanse grindklassieker nog werd bevestigd door de Sloveen. 'Ik word hier wel een beetje bang van, maat', luidt de reactie van MVDP, die daarbij ook lijkt te doelen op de aanstaande confrontatie tussen hen: op 16 maart rijden beide heren Milaan-Sanremo.

Evenepoel: 'Naar zo'n solo kijken is misschien wat saai'

Ook Remco Evenepoel, met wie Pogacar hoogstwaarschijnlijk een duel in Luik-Bastenaken-Luik gaat uitvechten, reageerde op de zege van de UAE Team Emirates-kopman. Niet op Instagram, maar bij Sporza. 'De koers is gereden en dat is goed. Nu hoef ik niet meer naar de finish te kijken en kan ik nog wat slapen', zou hij gesteld hebben toen Pogacar al lang en breed vertrokken was.

Wanneer Evenepoel, zelf ook niet vies van een ellenlange solo-onderneming, gevraagd wordt naar het geheim achter die solo's, antwoordt hij gevat. 'Het is mooi voor Pogacar, maar om naar te kijken, is het misschien wat saai. Maar als het kan, waarom niet?'

Foto: Van der Poel reageert onder Instagrambericht Pogacar

mvdp bij pogiii

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws