Van ziekte herstelde Asgreen en gretige Jakobsen mogen van Lefevere revanche nemen in Le Samyn Wielrennen
Wielrennen

Van ziekte herstelde Asgreen en gretige Jakobsen mogen van Lefevere revanche nemen in Le Samyn

Van ziekte herstelde Asgreen en gretige Jakobsen mogen van Lefevere revanche nemen in Le Samyn

Soudal-Quick Step heeft goed nieuws voor Le Samyn: Kasper Asgreen, die ziek forfait moest geven voor het Openingsweekend, maakt zijn rentree. Fabio Jakobsen is ook van de partij bij de Belgische ploeg.

Asgreen is dus relatief snel hersteld van zijn ziekte, wat ploegleider Tom Steels tevreden stemt. 'We zijn blij dat we Kasper terughebben. Fabio zal onze optie zijn als het op een sprint aankomt, dus we hopen dat we op een goed resultaat.'

'Samyn is een zware wedstrijd waarin het ook op techniek aankomt', schetst Steels. 'De finale is perfect voor aanvallers, dus we moeten scherp zijn op pogingen vanuit die hoek.' Naast Asgreen zouden ook Jannik Steimle en de talentvolle Martin Svreck dat moeten aankunnen.

Voor Soudal-Quick Step is het een belangrijke koers om het vertrouwen van Patrick Lefevere terug te winnen. De ploegbaas was not amused na het Openingsweekend, waarin hij zijn ploeg veel te weinig zag. 'Ze zijn er gewoon niet. Ik heb de indruk dat wij proberen in defensie te koersen. Wij zijn dat niet gewoon. Wat de oplossing is? Naar de mis gaan, gaan bidden', klonk het bij de CEO.

Selectie Soudal-Quick Step Le Samyn 2023

Fabio Jakobsen
Kasper Asgreen
Michael Mørkøv
Stan Van Tricht
Jannik Steimle
Martin Svrcek
Warre Vangheluwe (opleidingsploeg)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws