Wielrennen op TV 21 juni 2022 | Vrouwen sluiten Ronde van Zwitserland bergop af! Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 21 juni 2022 | Vrouwen sluiten Ronde van Zwitserland bergop af!

Wielrennen op TV 21 juni 2022 | Vrouwen sluiten Ronde van Zwitserland bergop af!

Dinsdag 21 juni sluiten de vrouwen de Ronde van Zwitserland af met een finish bergop. Lucinda Brand maakt met een achterstand van vier seconden op de Amerikaanse Kristen Faulkner nog alle kans op de eindzege. In de Leiderstrui vertelt u waar en wanneer het te volgen is!

TV en tijden etappe 4 Ronde van Zwitserland voor vrouwen 2022

De Ronde van Zwitserland voor vrouwen wordt dinsdag beslist bergop. Nadat de rensters onderweg al de Wolfgangpass (6,6 km aan 6,8%) moeten trotseren, ligt de finish in Lantsch/Lenz na een klim van 6,6 kilometer aan 8,2%. De verschillen in de top van het klassement zijn nog klein. Lucinda Brand volgt op vier seconden van Kristen Faulkner. Ook Pauliena Rooijakkers dingt met een achterstand van 34 seconden nog mee om de eindwinst.

Het vrouwenpeloton begint om 14.23 uur aan de slotrit, waarna tussen 17.10-17.30 uur de aankomst wordt verwacht. U kunt het net als maandag volgen bij Eurosport op Eurosport 1 en de Eurosport Player. De uitzending begint op de genoemde kanalen om 15.35 uur.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws