Wielrennen op TV 23 januari 2022 | Opening wegseizoen én laatste Wereldbekercross Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 23 januari 2022 | Opening wegseizoen én laatste Wereldbekercross

Wielrennen op TV 23 januari 2022 | Opening wegseizoen én laatste Wereldbekercross

De eerste 'Wielrennen' op TV van dit jaar is een feit! We mogen ons namelijk verheugen op de eerste wegkoers van 2022: de Clàssica Comunitat Valenciana. Uiteraard wordt er ook nog gecrosst, op Nederlandse bodem nog wel! Dat wordt dus een heerlijk middagje bankhangen, en In de Leiderstrui vertelt je hoe laat de TV aan moet.

TV en tijden Clàssica Comunitat Valenciana 2022

We hebben er lang op moeten wachten, maar op zondag 23 januari wordt er dan eindelijk weer op de weg gekoerst. Het wielercircus strijkt neer in Spanje voor de Clàssica Comunitat Valenciana: een koers voor de echte rappe mannen, al moeten er ook de nodige hoogtemeters overwonnen worden. Wie mag er de eerste overwinning van het jaar bijschrijven? Mannen als Niccolò Bonifazio, Chris Lawless en Jetse Bol geven in elk geval acte de présence.

Het startsein wordt om 12.30 uur gegeven vanuit La Nucía, waarna de livebeelden van de koers om 14.00 uur verschijnen op onderstaande Youtube-livestream. Gefinisht wordt er naar verwachting rond de klok van 16.30 uur.

Artikel gaat verder onder de video

TV en tijden Wereldbeker Hoogerheide 2022

Het wegseizoen mag dan wel begonnen zijn, maar het veldritseizoen is gelukkig nog lang niet voorbij. Zondag is het tijd voor de Wereldbekercross in Hoogerheide, die als laatste test voor het WK zal dienen. Deze manche vormt tevens het slotstuk van de Wereldbeker, waarin Eli Iserbyt en Lucinda Brand zich eerder al van de winst verzekerden. Wel zal er zowel bij de mannen als de vrouwen nog hard gestreden gaan worden om de overige podiumplekken. Spanning gegarandeerd, dus!

De vrouwen beginnen om 13.40 uur aan hun strijd, de mannen doen dat om 15.05 uur. Voor livebeelden van de dameswedstrijd kan er afgestemd worden op Eurosport, waar de uitzending om 13.35 uur begint op de Eurosport Player. Ook op het hoofdkanaal is de koers live te zien, maar wel pas vanaf 14.15 uur. De mannenwedstrijd is vervolgens vanaf 15.00 uur op beide kanalen live te volgen. Ook is Sporza er op Een de hele middag live bij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws