Wielrennen op TV 23 september 2022 | WK junioren en beloften tijdens de nacht en vroege ochtend Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 23 september 2022 | WK junioren en beloften tijdens de nacht en vroege ochtend

Wielrennen op TV 23 september 2022 | WK junioren en beloften tijdens de nacht en vroege ochtend

Met het WK wielrennen in Australië moet u er vrijdag 23 september vroeg bij zijn om de koersen te volgen. Zowel de wegrit bij de junioren mannen als de beloften mannen staat op het programma. Afhankelijk van welke koers u wilt zien, vertelt In de Leiderstrui u hoe lang u moet opblijven of de wekker dient te zetten!

TV en tijden wegrit WK beloften mannen 2022

Bij de beloften mannen wordt een opvolger gezocht voor de Italiaan Filippo Baroncini, hedendaags renner bij Trek-Segafredo. De beloften rijden in en rondom Wollongong tien keer het plaatselijke parcours met de Mount Pleasant (1,1 km aan 7,7 procent) als zwaartepunt. Namens Nederland maken Jumbo-Visma-renners Olav Kooij en Mick van Dijke en DSM-renner Casper van Uden kans op het podium.

De beloften mannen starten om 05.00 uur Nederlandse tijd, waarna om 09.10 uur de aankomst van de winnaar wordt verwacht. Eurosport begint de uitzending 04.50 uur op Eurosport 1 en de Eurosport Player. Sporza volgt om 06.45 uur en zendt de koers uit op zender Eén. In de Leiderstrui brengt na afloop een verslag.

TV en tijden wegrit WK junioren mannen 2022

Voor de beloften rijden de junioren mannen de wegrit op het WK. In totaal rijden de junioren acht ronden van het plaatselijke parcours met de Mount Pleasant. De Lage Landen maken alleszins kans op een medaille. België zal het vooral moeten hebben van Vlad Van Mechelen, waar Nederland met Menno Huising en Max van der Meulen twee troeven heeft.

Om 00.15 uur Nederlandse tijd beginnen de junioren aan hun strijd om de regenboogtrui. De finish wordt omstreeks 03.35 uur verwacht. Als u wil, kunt u de nieuwe dag gelijk met wielrennen beginnen. Eurosport schakelt namelijk om 00.05 uur in op Eurosport 1 en de Eurosport Player. Sporza begint haar uitzending om 02.00 uur op zender Eén. In de Leiderstrui brengt aan het begin van de ochtend een verslag van de wedstrijd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws