Wielrennen op TV 24 juni 2022 | Waar volgt u NK-wegrit mannen op de VAM-berg? Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 24 juni 2022 | Waar volgt u NK-wegrit mannen op de VAM-berg?

Wielrennen op TV 24 juni 2022 | Waar volgt u NK-wegrit mannen op de VAM-berg?

Vrijdag 24 juni gaan de Nederlandse kampioenschappen wielrennen verder met de wegrit van de beloften en de elite mannen. Is Timo Roosen opnieuw de sterkste op de VAM-berg? Of krijgen we een nieuwe kampioen in het rood-wit-blauw. In de Leiderstrui vertelt u waar en wanneer het te zien is!

TV en tijden NK wielrennen mannen 2022

Vrijdag strijden de elite mannen om de felbegeerde nationale driekleur in de wegrit. De voormalige vuilnisbelt de VAM-berg in het Drentse Wijster is wederom het strijdtoneel. In totaal rijden de mannen dertien rondjes van 14 kilometer met daarin twee varianten van de VAM-berg. De finish ligt op de volledig geasfalteerde kant van tweehonderd meter aan 12,0 procent. Weet Timo Roosen zijn titel te verdedigen? Of krijgen we een nieuwe kampioen? Bauke Mollema zou na zijn winst in de tijdrit een dubbelslag kunnen slaan.

De mannen beginnen om 13.15 uur aan de wegrit, waarna de finish omstreeks 18.00 uur wordt verwacht. U kunt het vanaf 15.30 uur live bij de NOS, zowel online (nos.nl en NOS app) als op televisie (NPO1), volgen. Verder kunt u ook terecht in de liveblog van In de Leiderstrui. Daarin wordt u van start tot finish volledig op de hoogte gehouden!


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws