Wielrennen op TV 28 september 2022 | Wanneer inschakelen voor sprintersrit in CRO Race? Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 28 september 2022 | Wanneer inschakelen voor sprintersrit in CRO Race?

Wielrennen op TV 28 september 2022 | Wanneer inschakelen voor sprintersrit in CRO Race?

Woensdag 28 september gaat de Kroatische CRO Race verder met de tweede etappe, waarin de sprinters waarschijnlijk voor de zege zullen strijden. In de Leiderstrui vertelt u waar en wanneer het te zien is!

TV en tijden etappe 2 CRO Race 2022

Na de openingsrit - waarin Jonathan Milan met een ijzersterke sprint naar de overwinning raasde - staat er op dag dag twee een vrij eenvoudige etappe op het programma. Halverwege ligt er een klim van tweede categorie, Deze is echter niet dusdanig zwaar dat het de sprinters angst zal inboezemen. Na de klim volgt een lange afdaling, waarna de finale qua zwaarte weinig voorstelt. De etappe is zodoende ideaal voor de sprinters.

Om 13.00 uur beginnen de renners aan de etappe. De finish wordt rond 16.55 uur verwacht in Zadar. Vanaf 15.00 uur kunt u de tweede etappe live volgen bij Eurosport. De sportzender brengt de koers zowel op Eurosport 1 als de Eurosport Player.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws