Wielrennen op TV 29 januari 2022 | WK veldrijden op primetime op de TV Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 29 januari 2022 | WK veldrijden op primetime op de TV

Wielrennen op TV 29 januari 2022 | WK veldrijden op primetime op de TV

Eindelijk! Na de Mixed Team Relay van gisteren, een testevent, gaat het WK veldrijden 2022 op zaterdag echt van start. En dat doet het gelijk met drie wedstrijden waarin Nederland kans maakt op de titel. In de Leiderstrui kent de tijden en de benodigde TV-informatie.

TV en tijden WK veldrijden 2022

De eerste wedstrijd zullen de junioren dames zijn, waar de Nederlandse Leonie Bentveld favoriet is met de Britse Zoe Backstedt. Deze race zal vanaf 18.00 uur te zien zijn op Sporza (Canvas) en de Eurosport Player. Vervolgens is het de beurt aan de beloften mannen, waar Pim Ronhaar, Mees Hendrikx en Ryan Kamp de honneurs waarnemen namens de Nederlanders. Deze mannen zie je om 20.00 uur in actie op dezelfde TV en online-zenders.

Daarna mogen de elite dames zich opmaken voor hun mondiale titelstrijd. Ook hier wordt er, met Lucinda Brand en Marianne Vos als topfavorietes, voornamelijk gekeken naar de Nederlandse dames. Deze wedstrijd kun je vanaf 21.30 uur aanschouwen op Sporza (Eén) en Eurosport 1 + de player. De NOS doet, ondanks de Nederlandse kansen voor een WK, het met een stream.

TV en tijden Trofeo Pollença - Port d'Andratx 2022

Op de Balearen is het de beurt aan de vierde wedstrijd van de Challenge Mallorca, die de zwaarste finish van deze midweek herbergt. Er wordt namelijk afgesloten met een klim van 1,8 kilometer aan meer dan tien procent, spek naar de bek van Alejandro Valverde en co. Jammer genoeg is dit niet live op TV te zien, waardoor je het moet doen met een uitgebreid verslag en de reacties van In de Leiderstrui na afloop.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws