Wielrennen op TV 7 augustus 2022 | Tour of Leuven met wereldkampioen Alaphilippe! Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 7 augustus 2022 | Tour of Leuven met wereldkampioen Alaphilippe!

Wielrennen op TV 7 augustus 2022 | Tour of Leuven met wereldkampioen Alaphilippe!

Zondag 7 augustus spelt wereldkampioen Julian Alaphilippe weer een rugnummer op. Nadat hij wegens een coronabesmetting uit de Ronde van Wallonië stapte, keert hij zondag terug in koers in de Tour of Leuven. Verder koersen de vrouwen in Zweden en is er in de avond mountainbiken vanuit Canada. In de Leiderstrui vertelt u waar en wanneer het te zien is!

TV en tijden Tour de Leuven-Memorial Jef Scherens 2022

In en omtrent het Belgische Leuven wordt zondag de Tour of Leuven-Memorial Jef Scherens verreden. De renners mogen flink aan de bak op de talrijke korte klimmetjes. Voor wereldkampioen Julian Alaphileppe is het een parcours op zijn maat. De puncher spelt na een coronabesmetting weer een rugnummer op en zal de benen richting de Vuelta a España nog eens goed willen testen. De concurrentie voor de Fransman lijkt met name te komen van de Waalse seizoensrevelatie Arnaud De Lie.

De eendagskoers begint 12.30 uur en finisht ergens tussen 17.05-17.40 uur. De Tour of Leuven valt via verschillende kanalen te volgen. Sporza begint de uitzending om 15.00 uur op zender Eén. Eurosport schakelt vanaf 15.40 uur in op Eurosport 1 en de Eurosport Player. Verder zorgt In de Leiderstrui vanzelfsprekend voor een uitgebreid verslag na afloop.

TV en tijden Postnord Vårgårda WestSweden 2022

Na de ploegentijdrit van zaterdag - die gewonnen werd door Trek-Segafredo - wordt zondag de wegwedstrijd van de Postnord Vårgårda WestSweden verreden. Het gaat dus om een eendagskoers en niet om een klassement. U kunt het vanaf 12.00 uur live zien bij Eurosport op Eurosport 1. De stream op de Eurosport Player start een uur vroeger.

TV en tijden Wereldbeker mountainbiken Mont-Saint-Anne 2022

In het Canadese Mont-Saint-Anne staat de cross country van de Wereldbeker mountainbiken op het programma. Ziggo Sport zendt zowel de wedstrijd van de vrouwen als de mannen vanaf 20.00 uur uit op haar Tennis-kanaal. Heeft u geen abonnement van Ziggo Sport, dan is de livestream van RedbullTV een optie. Ook die begint om 20.00 uur.

TV en tijden etappe 4 Sazka Tour 2022

Na de verrassende overwinning van de Belg Kamiel Bonneu in de koninginnenrit wordt de Sazka Tour zondag afgesloten met opnieuw een lastige etappe. In de openingsetappe is het meteen lastig met zeventig kilometer door het middengebergte. Na een gemakkelijk middenstuk volgt een explosieve finale met vier passages van de Ne Valech. Dit klimmetje is achthonderd meter aan negen procent. Het klassement kan nog alle kanten op met zes renners die binnen de tien seconden van elkaar staan. Houdt Lorenzo Rota stand? Helaas is de wedstrijd niet live op televisie te volgen. Houd onze site dus goed in de gaten voor een wedstrijdverslag!


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws