Yates komt net tekort: 'Goede benen, maar Vine en zijn team zijn erg sterk' Wielrennen
Wielrennen

Yates komt net tekort: 'Goede benen, maar Vine en zijn team zijn erg sterk'

Yates komt net tekort: 'Goede benen, maar Vine en zijn team zijn erg sterk'

Simon Yates (Jayco-AlUla) strandde vrijdag in Campbelltown op plek twee achter Bahrain Victorious-renner Pello Bilbao. De Brit kon leven met die notering, temeer omdat hij ook nog altijd kans maakt op de eindoverwinning.

Yates was bergop de enige die Jay Vine (UAE-Team Emirates) kon volgen, waarna Bilbao net voor de top de aansluiting maakte. 'Het ging zoals verwacht, we wisten dat UAE-Team Emirates en Vine de handschoen op zouden nemen. Ik zat gelukkig goed gepositioneerd, dus daar gebeurde niets geks.'

'Uiteindelijk wilde ik wel voor de overwinning gaan, maar ik wist dat Bilbao snelle benen heeft. Ik probeerde het nog vanuit zijn wiel, maar kwam er niet meer overheen', vervolgde Yates na afloop.

'Al bij al had ik goede benen, maar ik heb wel opnieuw gezien dat Vine en zijn team erg sterk zijn', stelde Yates, die nu derde staat in het klassement. 'Het kan echter nog lastig worden, het is nog niet gedaan. De koers duurt nog tot zondag.'


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws