Zwiehoff riskeerde te veel in strijd om ritzege: 'Ik ging te snel, het was alles of niets' Wielrennen
Wielrennen

Zwiehoff riskeerde te veel in strijd om ritzege: 'Ik ging te snel, het was alles of niets'

Zwiehoff riskeerde te veel in strijd om ritzege: 'Ik ging te snel, het was alles of niets'

Eén man in de kopgroep van zes kon in de buurt van de uiteindelijke winnaar Geoffrey Bouchard blijven: Ben Zwiehoff van BORA-hansgrohe, maar de Duitser kwam - terwijl hij in de laatste afdaling op enkele secondes van Bouchard reed - ten val.

Met een geschaafd shirt kwam Zwiehoff voor de camera van Cycling Pro Net, maar gelukkig kon hij nog lachen. 'Ik verloor het contact op de slotklim en wilde het gat dichtrijden in de afdaling. Ik riskeerde echter te veel in een bocht, het was too much. Het is alles of niets, nu was ik een beetje ongelukkig', zegt hij met een grijns.

Zwiehoff: 'Ik had de benen om te winnen'

'Net daarvoor kon ik het al net herstellen, maar ik ging gewoon te snel', vervolgt Zwiehoff. 'Natuurlijk is het jammer, ik denk dat ik de benen had om te kunnen winnen. Gefeliciteerd aan Geoffrey, hij reed een heel sterke race en hij heeft het verdiend. Nu ga ik maar eens naar mijn verwondingen kijken', blijft de ex-mountainbiker positief.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws