Pogacar topfavoriet in Waalse Pijl, maar kunnen de Fransen hem van zege houden? Advertorial
Advertorial

Pogacar topfavoriet in Waalse Pijl, maar kunnen de Fransen hem van zege houden?

Pogacar topfavoriet in Waalse Pijl, maar kunnen de Fransen hem van zege houden?

Kennelijk was drie keer de Waalse Pijl winnen niet genoeg voor de bookmakers om Julian Alaphilippe aan te merken als topfavoriet voor de heuvelklassieker in kwestie. Zij bestempelen niemand minder dan Tadej Pogacar als de man met de meeste kans om de wedstrijd dit jaar te winnen.

Tadej Pogacar verkeert al het gehele jaar in bloedvorm. Wanneer de weg ook maar iets omhoog loopt, steekt de Sloveen zijn neus aan het venster. Niet geheel onlogisch dus dat de kopman van UAE Team Emirates naar voren wordt geschoven als topfavoriet. Als hij zijn goede benen ook in Hoei weer uit de kast haalt, kun je bij Jacks maar liefst 3,00 keer je inzet terugverdienen. Een aardig hoge odd voor deze veelwinnaar dus. Vermoedelijk omdat hij in het verleden nog niet verder kwam dan een negende plek in deze race.

Lees ook

Fransen kunnen Pogacar van zege houden

Hoewel Julian Alaphilippe dus niet de grote favoriet is, zien ook de wedkantoren heus ook wel in dat ze niet om de wereldkampioen heen kunnen als het gaat om de zege in de Waalse Pijl. Wanneer hij goed genoeg hersteld is van zijn val in de Brabantse Pijl, kun je voor een vierde overwinning van de Fransman best aardig wat verdienen. Winst van Alaphilippe levert je namelijk 3,50 keer je inzet op.

Wie ook vooraan verwacht wordt door de bookmakers, is een andere Fransman: Benoît Cosnefroy. Dat het met zijn vorm wel snor zit, bewees hij met een tweede plek in zowel de Amstel Gold Race als Brabantse Pijl. Hoewel hij de wedstrijden niet met een zege kon bekronen, was het wel duidelijk dat er aan de punchkwaliteiten van de AG2R-kopman weinig mankeert. Voor een overwinning van Cosnefroy krijg je 7,50 keer je inzet.

Lees ook

Outsiders voor winst in Waalse Pijl 2022

Marc Hirschi: 17,00
Alejandro Valverde: 17,00
Michael Woods: 17,00
Tom Pidcock: 19,00
Daniel Felipe Martínez: 21,00

Bij Jacks ontvang je een welkomstbonus van 50 euro!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Zoek je meer interessante wedtips? Bezoek dan Sportbookies.nl.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws