Van der Poel bevestigt geruchten: 'Bedoeling dat ik Milaan-Sanremo rijd' De Klassiekers
De Klassiekers

Van der Poel bevestigt geruchten: 'Bedoeling dat ik Milaan-Sanremo rijd'

Van der Poel bevestigt geruchten: 'Bedoeling dat ik Milaan-Sanremo rijd'

Mathieu van der Poel wist in 24 uur tijd twee wedstrijden in het veld op zijn naam te schrijven, wat genoeg reden was voor een belletje van Peptalk. In het praatprogramma over sport werd Van der Poel kort gevraagd naar die 'beladen' dag, maar ook naar 2020.

De Nederlander moest al vroeg uit de veren om, na het gewonnen EK, ook in Niel weer aan de start te staan. Dat hij zomaar wéér won, wekte de verbazing van presentator Jack van Gelder. Lachend reageert Van der Poel: 'Het ging wel goed vandaag. Ik ben iemand die meer naar gevoel kijkt dan naar een uitslag.' Daarmee doelt hij op de reactie na afloop van het EK, waarin hij sprak het goede gevoel nog een beetje te missen.

Na de wedstrijd ging de renner niet direct naar zijn eigen huis, maar nam hij vanuit het huis van zijn ouders even de tijd voor het gesprek met Van Gelder. Wat aan tafel opvalt, is dat er een gigantische lading aan kampioenstruien achter hem hangt. Grappend zegt hij daarover: 'Bij mij thuis hangen er alleen wereldkampioentruien.'

'De bedoeling dat Van der Poel Milaan-Sanremo rijdt'

Naast de cross in Niel was er nog meer Van der Poel-nieuws te bespeuren. Zo maakte La Gazzetta dello Sport bekend dat de coureur komend seizoen zijn opwachting maakt in verschillende Italiaanse wedstrijden, waaronder Milaan-Sanremo. In het telefoongesprek bevestigt Van der Poel dit gerucht: 'Dat is wel de bedoeling, ja. Maar dan moeten we wel eerst een wildcard ontvangen.' (Foto: ProShots)


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws