🎥 Omgekeerde wereld in Benidorm: Van der Poel kwam op de fiets naar de cross, Pidcock juist in dikke bak Veldrijden
Veldrijden

🎥 Omgekeerde wereld in Benidorm: Van der Poel kwam op de fiets naar de cross, Pidcock juist in dikke bak

🎥 Omgekeerde wereld in Benidorm: Van der Poel kwam op de fiets naar de cross, Pidcock juist in dikke bak

Als het zonnetje schijnt, pakt men de fiets. Dat moeten ook Mathieu van der Poel en Wout van Aert gedacht hebben, toen ze zondag naar de cross in Benidorm kwamen. Beide heren namen de fiets, en dat was de laatste weken in de Vlaamse crossen wel anders. Tom Pidcock nam in dat opzicht de rol van Van der Poel op zich, door in een Porsche te arriveren.

In beelden van HLN was te zien dat Van Aert en Van der Poel volledig in tenue (Visma | Lease a Bike en de regenboogtrui) verschenen. Geen Lamborghini voor MVDP dus, en ook Van Aert gooide de benen liever al even los richting de Spaanse cross, waarin vrijwel alle toppers van de partij zijn.

Dat in verband met trainingskampen, die deze periode massaal worden belegd in de omgeving. Pidcock had geen zin om te fietsen, of moest van verder komen. In een blitse zwart-roze Porsche liet hij de aanwezige cross-fans even kwijlen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws