Alvarado barst na overwinning in tranen uit: 'Eindelijk is het van dat' Veldrijden
Veldrijden

Alvarado barst na overwinning in tranen uit: 'Eindelijk is het van dat'

Alvarado barst na overwinning in tranen uit: 'Eindelijk is het van dat'

Na haar eerste zege sinds februari 2021 kwamen de emoties er logischerwijs uit bij Ceylin del Carmen Alvarado. De Rotterdamse rekende in de Superprestigecross in Niel in de slotronde af met Denise Betsema.

Voor Alvarado is het een bevestiging van haar tweede plek op het EK in Namen van vorige week. 'Het is eigenlijk veel te lang geleden dat ik gewonnen heb', liet de emotionele renster van Alpecin-Deceuninck weten in het flashinterview.

'Eindelijk is het van dat. Ik heb er heel lang op moeten wachten. Ik hoop dat ik nu eindelijk vertrokken ben en voortaan altijd voor de overwinning kan meedoen', vervolgt de dolblije Alvarado, die van een zware cross sprak.

De eerste helft van het parcours lag mij beter, de tweede helft met meer rechte stukken speelde meer in het voordeel van Denise', was de analyse van Alvarado. 'We hebben de hele cross samen gewerkt maar in de laatste ronde dacht ik nu is het alles of niets. Toen heb ik vol doorgereden.'


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws