🎥 'Dit is de typische KNWU-afspeellijst!' Immer vermakelijke Puck Pieterse brengt je in de stemming voor Hoogerheide Veldrijden
Veldrijden

🎥 'Dit is de typische KNWU-afspeellijst!' Immer vermakelijke Puck Pieterse brengt je in de stemming voor Hoogerheide

🎥 'Dit is de typische KNWU-afspeellijst!' Immer vermakelijke Puck Pieterse brengt je in de stemming voor Hoogerheide

We kennen Puck Pieterse als een uitstekende crossster. Ze staat er inmiddels ook om bekend dat ze middels haar YouTube-video's de kijkers op een vermakelijke manier meeneemt in de sport. Zaterdagavond postte ze een video online waarin de verkenning van het parcours in Hoogerheide centraal staat.

Ongetwijfeld zal ze ook goed op de lastigste obstakels hebben gelet, maar Pieterse zou zichzelf niet zijn als ze er onderwijl niet ook vrolijk op los zou klessebessen. 'Dit is echt weer die typische KNWU-afspeellijst, hoor!', roept ze als 'Engelbewaarder' van Marco Schuitmaker luid en duidelijk over het parcours heen te horen is.

Als Pieterse even niet oplet tijdens een gesprekje met een concurrente, vallen ze allebei in een bocht. Even later gaat de jonge veldrijdster nog eens onderuit en kan ze niet anders dan luid om zichzelf lachen. Sowieso zijn de beelden een leuk inkijkje in de sfeer tijdens het verkennen van de parcoursen van de cross. Check de beelden en kom in de stemming voor de laatste Wereldbeker van het jaar!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws