Dit is verrassend de enige ploeg die zijn volledige équipe naar het WK in Tabor mag sturen Veldrijden
Veldrijden

Dit is verrassend de enige ploeg die zijn volledige équipe naar het WK in Tabor mag sturen

Dit is verrassend de enige ploeg die zijn volledige équipe naar het WK in Tabor mag sturen

Op het WK veldrijden van aanstaand weekend in het Tsjechische Tabor staan er heel wat renners en rensters aan de start. 36 bij de de dames elite, 49 bij de elite heren om precies te zijn. En daar is er een ploeg, die toch ietwat verrassend zijn volledige équipe mag bezig zien in de Tsjechische velden: Crelan-Corendon!

De Belgische ploeg onder leiding van Kris Wouters is uiteraard heel fier dat het al zijn renners mag afvaardigen. 'Wauw! Alle 12 (twaalf!) renners en rensters van Crelan-Corendon zijn geselecteerd voor het WK veldrijden in Tabor!', klinkt het op Instagram. 'Een uniek teamgegeven waar we met z’n allen toch een beetje trots op mogen zijn! We zijn ambitieus en gemotiveerd om te presteren in de mondiale cross arena dit weekend.'

Bij de vrouwen beloften is Xaydee Van Sinaey de enige, terwijl Emiel Verstrynge en Aaron Dockx bij de mannelijke beloften in actie komen. Bij de elite vrouwen zijn er vier Corendon-dames, die aan de start komen: Manon Bakker, Inge van der Heijden, Marion Norbert-Riberolle en Sanne Cant. Tot slot vaardigt de ploeg bij de elite mannen er eentje meer af met Mees Hendrikx, Laurens Sweeck, Witse Meeusen, Toon Vandebosch en Joran Wyseure.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws