Organisatie cross Hulst rekent op Van der Poel, Van Aert en Pidcock: 'Heb de managers gesproken' Veldrijden
Veldrijden

Organisatie cross Hulst rekent op Van der Poel, Van Aert en Pidcock: 'Heb de managers gesproken'

Organisatie cross Hulst rekent op Van der Poel, Van Aert en Pidcock: 'Heb de managers gesproken'

Het lijkt er sterk op dat Mathieu van der Poel en Wout van Aert op 27 november in Hulst aan het vertrek zullen staan van de Vestingcross. Dat vertelt organisator Kurt Vernimmen in gesprek met Omroep Zeeland.

Tot op heden was er nog weinig bekend over de exacte rentree van Van der Poel en Van Aert. Er werd vanuit Alpecin-Deceuninck en Jumbo-Visma voorgesorteerd op een cross-entree rond eind november-begin december. Dat lijkt er nu van te komen. Van Pidcock werd al bekend dat hij een week eerder ook al het veld induikt in Merksplas, maar de grote drie zijn mogelijk samen van de partij bij de wereldbekercross in Hulst.

'Ik heb de managers van Mathieu en Wout gesproken en die hebben gezegd dat ze komen, maar je weet het nooit zeker', aldus Vernimmen. 'Ze kunnen zomaar opeens andere verplichtingen hebben, maar we gaan ervan uit dat ze aan de start zullen verschijnen.' De crossers zullen er op de 27e wel vroeg bij moeten zijn, daar de start van de mannencross al rond 12.00 uur wordt verwacht, in verband met het WK voetbal in Qatar.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws