Van Aert snuift voor het eerst de modder in eigen streek op, concurrentie zit al met knikkende knieën Veldrijden
Veldrijden

Van Aert snuift voor het eerst de modder in eigen streek op, concurrentie zit al met knikkende knieën

Van Aert snuift voor het eerst de modder in eigen streek op, concurrentie zit al met knikkende knieën

Wout van Aert heeft in eigen streek zijn eerste crosstraining van het seizoen afgewerkt. De 29-jarige renner uit Herentals deelde zijn stevige fietstocht van 68,88 kilometer op Strava. 'Jaarlijkse wake-up call', schreef de renner van Jumbo-Visma dinsdagnamiddag op zijn profiel.

De concurrentie zat meteen met een bang hartje en grote ogen de trainingsrit van Van Aert te bekijken. Eli Iserbyt, afgelopen weekend winnaar van de X2O cross in Kortrijk, kon het toch niet laten om op de post van zijn concurrent te reageren. 'Niet te wakker worden, alsjeblieft', schreef de 26-jarige West-Vlaming.

Van Aert duikt wel pas op 9 december tijdens de cross in Essen het veld in, zijn grote rivaal Mathieu Van der Poel komt er pas twee weken later in Mol bij. Dat wil zeggen dat de concurrentie nog maar een handvol kansen heeft om nog een overwinning in de wacht te slepen.

Van Aert zelf vierde de afgelopen dag het topseizoen van Jumbo-Visma in de Efteling. In het pretpark zetten ze onder meer hun voormalige ploeggenoot Nathan Van Hooydonck in het zonnetje met een mooi eerbetoon.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws