Veldrijden op TV 30 december 2021 | Waar en hoe laat ziet u Brand en Van Aert in actie? Veldrijden
Veldrijden

Veldrijden op TV 30 december 2021 | Waar en hoe laat ziet u Brand en Van Aert in actie?

Veldrijden op TV 30 december 2021 | Waar en hoe laat ziet u Brand en Van Aert in actie?

Donderdag 30 december staat de laatste cross van dit jaar op het programma! De X2O Trofee in Loenhout is het decors voor deze wedstrijd, waar we het helaas moeten stellen zonder Mathieu van der Poel. Maar niet getreurd, er staan nog genoeg mooie namen aan de start! In de Leiderstrui zocht voor u uit waar en hoe laat u moet inschakelen.

Hopelijk zit u nog in de vakantie of heeft u al eerder vrij genomen richting oud en nieuw. Het veldritspektakel barst namelijk zoals gewoonlijk al in de middag los. Om 13.45 uur is de start van de vrouwenwedstrijd, waar de finish rond 14.30 uur wordt verwacht. De mannen beginnen een halfuur later aan hun wedstrijd. Deze wedstrijd zal ongeveer van 15.00 uur tot en met 16.00 uur plaatsvinden.

Voor een uitgebreide voorbeschouwing op het parcours en de favorieten verwijs ik u naar ons voorbeschouwingsartikel. We kunnen in ieder geval al verklappen dat de winnaars van de laatste crossen aan de start staan: Lucinda Brand en Wout van Aert. Om te zien of ze weer weten toe te slaan, kunt u terecht op Eurosport en Sporza. Op de Eurosport Player (13.40 uur) en het hoofdkanaal van Eurosport (13.45 uur) zijn ze er vlak voor de start live bij. Sporza (op Eén) begint haar uitzending al om 13.30 uur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws