Velofilie Podcast | 'Het zou legendarisch zijn als Dumoulin die medaille nu binnenhaalt' Velofilie Podcast
Velofilie Podcast

Velofilie Podcast | 'Het zou legendarisch zijn als Dumoulin die medaille nu binnenhaalt'

Velofilie Podcast | 'Het zou legendarisch zijn als Dumoulin die medaille nu binnenhaalt'

De Giro d'Italia komt op stoom! De eerste bergen zitten erop en met Attila Valter rijdt er een Hongaar in het roze. De Belgische vlaggen hingen al uit bij onze zuiderburen, maar Remco Evenepoel komt nog enkele seconden te kort voor die historische maglia rosa. Toch ging het in de podcast veelal over de comeback van het jaar: Tom Dumoulin.

Kamiel Reckman denkt hardop na: 'Ik ben ontzettend benieuwd naar zijn vormachterstand, of heeft hij die wellicht helemaal niet?' Wesley van Bavel reageert: 'Hij is een paar keer gespot met de tijdritfiets. Ondertussen heeft heel Limburg hem al op de fiets gezien de laatste weken. Ik denk dat het wel goed zit eigenlijk. Het zou toch legendarisch zijn als hij de medaille nu binnenhaalt...'

Reckman vraagt zich ook af voor hoe lang Dumoulin nu precies terugkomt. 'Ik ben ontzettend blij dat hij de vreugde heeft teruggevonden om in ieder geval dit seizoen te doen. Ik hoop dat hij successen behaalt in de doelen die hij gesteld heeft. Dat maakt de kans groter dat hij langer doorgaat. Het ging bij hem vooral om het terugvinden van de lol. Zo'n olympische titel is zijn primaire reden om te fietsen. Ik hoop dat succes daarin hem motiveert om nog even door te gaan.'

Luister Giro E04 Velofilie Podcast - Powered by In de Leiderstrui

Naast de comeback van Dumoulin kwamen er nog genoeg andere gespreksonderwerpen aan bod. Het uitvallen van de mooie Mikel Landa, maar ook de ongelukkige valpartij van Pieter Serry. En natuurlijk een korte nabeschouwing op de laatste etappes!


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws