Deelnemersveld WK wielrennen elite vrouwen uitgedund: Tijdritkampioene Dygert en Niewiadoma geven forfait Vrouwenwielrennen
Vrouwenwielrennen

Deelnemersveld WK wielrennen elite vrouwen uitgedund: Tijdritkampioene Dygert en Niewiadoma geven forfait

Deelnemersveld WK wielrennen elite vrouwen uitgedund: Tijdritkampioene Dygert en Niewiadoma geven forfait

Kort voor de start van het WK wielrennen voor elite vrouwen hebben twee op voorhand ogenschijnlijk serieuze gegadigden zich afgemeld. Chloe Dygert (Verenigde Staten), die een paar dagen geleden nog naar de titel op het WK tijdrijden wist te snellen, en Kasia Niewiadoma (Polen) moesten allebei wegens ziekte verstek laten gaan. Dat meldde Canyon//SRAM Racing, de broodheer van beide dames, op Twitter.

'Een spoedig herstel toegewenst aan onze rensters Dygert en Niewiadoma, die beiden zijn uitgesloten van deelname aan het WK wielrennen voor elite vrouwen. Beide dames zijn ziek en op basis van medisch advies van hun respectievelijke bonden is besloten om niet van start te gaan', luidt de verklaring van de Duitse WorldTour-formatie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws