📽 Geweldige beelden: rensters eten stukjes saté tijdens Strade Bianche Donne Vrouwenwielrennen
Vrouwenwielrennen

📽 Geweldige beelden: rensters eten stukjes saté tijdens Strade Bianche Donne

📽 Geweldige beelden: rensters eten stukjes saté tijdens Strade Bianche Donne

Wielrennen en voeding zijn tegenwoordig bijzonder nauw aan elkaar verwant. Een ludieke fanactie in de Strade Bianche Donne zorgde op dat gebied voor een nieuwe dimensie. Een aantal geloste rensters kreeg namelijk een wel heel bijzondere 'maaltijd' aangeboden.

In de Strade Bianche Donne wist Demi Vollering SD Worx-ploeggenote Lotte Kopecky, na een beklijvend duel, in een sprint-à-deux te verslaan. De negende vrouweneditie van de Italiaanse klassieker was niet alleen door het koersverloop spectaculair. Op zo'n vijftien kilometer van de finish kwam Vollering, die toen nog in de achtervolging reed, bijna in aanraking met loslopend paard. Het leverde spannende en bovenal bijzondere beelden op. Een nieuwe video uit Italië toont een vrolijkere gewaarwording. Op Twitter werd namelijk een video geüpload waarin te zien is dat een aantal geloste dames sateetjes aangeboden krijgt van een aantal fans langs de kant. De ludieke actie blijkt een geslaagde, aangezien vrijwel niemand een stokje overslaat.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws