🎥 HAHA! Chris Froome drijft in ludiek 'ASMR-filmpje' de spot met Bentley-reclame en gaat na twee maanden weer koersen Wielrennen
Wielrennen

🎥 HAHA! Chris Froome drijft in ludiek 'ASMR-filmpje' de spot met Bentley-reclame en gaat na twee maanden weer koersen

🎥 HAHA! Chris Froome drijft in ludiek 'ASMR-filmpje' de spot met Bentley-reclame en gaat na twee maanden weer koersen

Chris Froome is een renner die altijd wel te porren is voor een beetje humor. In een ludiek filmpje op Twitter heeft de viervoudig Tourwinnaar de spot gedreven met een Bentley-promotiefilmpje waarin een jongedame op ASMR-achtige wijze (fluisterend) één van de bolides ophemelt. De 38-jarige Brit imiteerde dat op zijn eigen manier voor fietsenfabrikant Factor, het merk waar zijn ploeg Israel-Premier Tech mee rijdt.

Zo krijgen we toch nog iets te zien van Froome, die sinds de Czech Tour eind juli niet meer in actie kwam. De viervoudig Tour de France-winnaar werd door zijn werkgever niet opgesteld in de Tour van dit jaar, waardoor Froomey een ander programma moest gaan rijden.

Dat programma ligt echter al lange tijd stil. Volgens Velo komt daar wel verandering in. Zo zou Froome in de eerste week van oktober aan de start verschijnen van de Tour of Hainan, een vijfdaagse rittenkoers op het Chinese eiland. Enkele dagen later start Froome ook in Japan Cup.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws