🎥 Jay Vine ontsnapt aan breuken na val in bizarre openingsfase Wielrennen
Wielrennen

🎥 Jay Vine ontsnapt aan breuken na val in bizarre openingsfase

🎥 Jay Vine ontsnapt aan breuken na val in bizarre openingsfase

De zesde etappe in de Vuelta a España heeft voor vuurwerk gezorgd, vanuit de start. Terwijl er uren lang werd gestreden om een plekje in de vlucht, volgden er door al die actie en nervositeit ook valpartijen. Twee renners moesten daardoor opgeven.

Al vroeg in de etappe gingen zeven renners tegen het asfalt. Lorenzo Milesi van DSM-firmenich was één van hen, maar ook Wilco Kelderman van Jumbo-Visma lag erbij. Iedereen stapte weer op, maar Milesi kon uiteindelijk toch niet verder.

Jay Vine ontsnapt aan breuken

In de afzink van de eerste klim van de dag (de Puerto de Arenillas van derde categorie) was het weer raak. Dit keer ging Jay Vine tegen de grond en de Australiër van UAE Team Emirates gaf er vrijwel meteen de brui aan. Daar kwam de opgave van Andrea Bagioli nog bij, die door ziekte moest afstappen. In een update meldde UAE dat Vine geen breuken heeft opgelopen. Wel heeft hij schaafwonden aan de linkerkant van zijn lichaam en een wond op zijn elleboog.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws