📸 Nieuw hoofdstuk in transfersoap: Cian Uijtdebroeks gespot met fiets en kleding van Jumbo-Visma Wielrennen
Wielrennen

📸 Nieuw hoofdstuk in transfersoap: Cian Uijtdebroeks gespot met fiets en kleding van Jumbo-Visma

📸 Nieuw hoofdstuk in transfersoap: Cian Uijtdebroeks gespot met fiets en kleding van Jumbo-Visma

Cian Uijtdebroeks is in de omgeving van Girona gespot in Jumbo-Visma-tenue. Youtuber Benji Naesen deelde op X een screenshot van een video waarop Uijtdebroeks is te zien in Jumbo-Visma-kleuren. Volgens bronnen van In de Leiderstrui reed de Belg ook rond op een Cervélo van de Nederlandse ploeg.

Zaterdagavond escaleerde de transfer rondom Uijtdebroeks: nadat Jumbo-Visma het talent had aangekondigd als nieuwe aanwinst, maakte BORA-hansgrohe een duidelijk statement dat hun renner gewoon in 2024 voor de ploeg blijft rijden. De renner zelf reageerde met zijn management ook op de kwestie. Al langere tijd boterde het niet tussen Uijtdebroeks en het Duitse BORA-hansgrohe, waardoor de coureur uit is op een vroegtijdig vertrek bij de ploeg.

Enkele minuten na de tweet van Naesen postte ook Chris Froome beelden van Uijtdebroeks in Spanje. Daarop is de renner te zien met zijn BORA-helm en met zwarte bovenkleding. Hij volgt het wiel van een aantal Israel-Premier Tech-coureurs.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws