šŸŽ„ Vogels houden niet van Bauke Mollema: Nederlander krijgt na training ook in Mixed Relay bezoek Wielrennen
Wielrennen

šŸŽ„ Vogels houden niet van Bauke Mollema: Nederlander krijgt na training ook in Mixed Relay bezoek

šŸŽ„ Vogels houden niet van Bauke Mollema: Nederlander krijgt na training ook in Mixed Relay bezoek

De agressieve eksters die aanwezig zijn in het oosten van Australiƫ hebben ook de Nederlandse ploeg aangetast. Remco Evenepoel kreeg er namens de Belgen eerder al mee te maken, maar Bauke Mollema wordt duidelijk niet gewaardeerd door de vogels. Na een ekster-aanval tijdens training was het ook woensdag tijdens de Mixed Team Relay raak, dit keer met een meeuw.

Mollema zette op dinsdag nog een filmpje op social media zette, waarbij hij aangevallen werd door de beesten. De glimlach verraadde dat hij het allemaal geen probleem vond en gelukkig droeg hij een helm en een zonnebril.

Of Mollema er op woensdag in de Mixed Relay ook zo luchtig mee om kon gaan, valt te bezien. De Nederlander moest heel vroeg lossen door ketting die eraf schoot en dus reed hij de tijdrit individueel uit. Hij werd - getuige een foto van Sporza - ook daar niet met rust gelaten. Het leek te gaan om een botsing en niet om een aanval. We hebben dat beide partijen er goed vanaf zijn gekomen.

Foto en video: Mollema aangevallen door Australische vogels


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws