Armirail reageert op missen Tour met Franse tijdrittitel, broers Hayter houden huis in Engeland Wielrennen
Wielrennen

Armirail reageert op missen Tour met Franse tijdrittitel, broers Hayter houden huis in Engeland

Armirail reageert op missen Tour met Franse tijdrittitel, broers Hayter houden huis in Engeland

Bruno Armirail heeft donderdag het Frans kampioenschap tijdrijden gewonnen. De renner van Groupama-FDJ hoorde deze week dat hij niet naar de Tour de France mag en hij reageerde met de pedalen. In Groot-Brittannië was het eremetaal voor de gebroeders Hayter.

Frankrijk: Armirail voor Cavagna en Thomas

Armirail stond in Frankrijk zeker niet als topfavoriet aan de start, maar het is wel duidelijk wat een beetje revanchegevoelens kunnen doen. De hardrijder was uiteindelijk 24 seconden sneller dan Rémi Cavagna van Quick Step-Alpha Vinyl. Benjamin Thomas werd namens Cofidis derde op een halve minuut.

Results powered by FirstCycling.com

Broertjes Hayter pakken titel in Groot-Brittannië

Ethan en Leo Hayter werden donderdag kampioen in Engeland. Ethan - de oudste van de twee - deed dat door bij de elite Daniel Bigham en James Shaw achter zich te houden. Het jonge talent van INEOS Grenadiers was uiteindelijk 1.14 minuten sneller dan Bigham. Bij de beloften was het Leo Hayter die won, zeventien tellen voor de nummer twee. Het was een nieuw succes voor Leo, die recent al de Baby Giro op zijn naam schreef.

Results powered by FirstCycling.com

Suter profiteert van afwezigheid Küng

In Zwitserland deed grote favoriet Stefan Küng niet mee en dus lag de weg open naar de titel. Het was Joel Suter, die namens UAE Team Emirates het cadeautje uitpakte. Hij was in een spannend gevecht uiteindelijk een maatje te groot voor Mauro Schmid van Quick Step. Schmid gaf aan de streep 29 seconden toe op de nieuwe Zwitserse tijdritkampioen.

Results powered by FirstCycling.com


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws