Asgreen zoekt geen excuses: 'Ik was duidelijk niet goed genoeg om Van Aert te volgen' Wielrennen
Wielrennen

Asgreen zoekt geen excuses: 'Ik was duidelijk niet goed genoeg om Van Aert te volgen'

Asgreen zoekt geen excuses: 'Ik was duidelijk niet goed genoeg om Van Aert te volgen'

Kasper Asgreen is er niet in geslaagd zichzelf op te volgen op de erelijst van de E3 Saxo Bank Classic. De Deen overleefde de schifting op de Taaienberg, maar op de Paterberg had ook hij geen antwoord op de aanval van het duo Van Aert-Laporte. Asgreen blikte bij Sporza enigszins gelaten terug op de wedstrijd.

'Van Aert was gewoon sterker dan ik. Alles ging goed tot de Paterberg, maar daar had ik gewoon de benen niet om Van Aert te volgen.' De renner van Quick Step-Alpha Vinyl kreeg in het begin van het seizoen te maken met ziekte, maar dat wilde hij niet inroepen als excuus: 'De ziekte is van vijf à zes weken geleden, dus dat zou me niet meer mogen hinderen. Ik denk niet dat ik maar aan 95% van mijn kunnen zit, maar ik was duidelijk niet goed genoeg om te volgen.'

Is deze Van Aert dan gewoonweg onklopbaar? 'Natuurlijk niet. We kunnen Van Aert zeker verslaan. We moeten gewoon uitzoeken hoe. We gaan nu naar huis, analyseren de koers en proberen het de volgende keer opnieuw', zo sloot Asgreen af. Zondag in Gent-Wevelgem volgt alvast snel een nieuwe kans voor de mannen van Quick Step-Alpha Vinyl en Asgreen zelf.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws