BORA komt met ijzersterke drietand Hindley-Kelderman-Buchmann naar Ronde van Burgos Wielrennen
Wielrennen

BORA komt met ijzersterke drietand Hindley-Kelderman-Buchmann naar Ronde van Burgos

BORA komt met ijzersterke drietand Hindley-Kelderman-Buchmann naar Ronde van Burgos

BORA-hansgrohe komt net als in de Clasica San Sebastián met Jai Hindley, Wilco Kelderman en Emanuel Buchmann aan de start van de Ronde van Burgos. De Duitse ploeg rekent normaliter ook in de Vuelta a España op een sterke klassementsploeg en zij mogen zich in Spanje alvast laten zien.

De drie leiders van BORA in Burgos konden nog geen potten breken op zaterdag in de Clasica San Sebastián. Hindley haalde de finish niet, Kelderman en Buchmann finishten buiten de top 35. Op zondag in Circuito de Getxo ging het al stukken beter. Kelderman reed finale en werd uiteindelijk derde na een sprint bergop. Buchmann was 'best of the rest' op plek vijf, achter de kopgroep van vier. Hindley werd twaalfde.

In de Ronde van Burgos krijgen de heren van BORA-hansgrohe een lastig parcours voorgeschoteld. Samen met de in Polen actieve Sergio Higuita wil de ploeg hoge ogen gooien in de Vuelta, nadat het eerder dit jaar al de Giro d'Italia won met Hindley.

Selectie BORA-hansgrohe Ronde van Burgos 2022

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws