Jumbo-Visma stuurt Gesink en Dekker naar Burgos, UAE met Almeida, Trentin en Gaviria Wielrennen
Wielrennen

Jumbo-Visma stuurt Gesink en Dekker naar Burgos, UAE met Almeida, Trentin en Gaviria

Jumbo-Visma stuurt Gesink en Dekker naar Burgos, UAE met Almeida, Trentin en Gaviria

Jumbo-Visma en UAE Team Emirates hebben hun selecties bekendgemaakt voor de Ronde van Burgos. De Nederlandse formatie start met maar liefst vier Nederlanders in de Spaanse rittenkoers. Bij UAE zien we João Almeida aan het werk.

Jumbo-Visma heeft geen grote sterren in huis in Burgos, maar met Robert Gesink, David Dekker, Timo Roosen en Lennard Hofstede staat er wel een sterk Nederlands blok aan de start. Ze worden geflankeerd door Chris Harper en Edoardo Affini.

Tekst gaat verder onder de tweet.

UAE met Almeida, Trentin en Gaviria

Bij UAE Team Emirates rekenen ze in Spanje op Almeida. De Portugees leek dit seizoen op weg naar top vijf in de Giro d'Italia, maar door corona moest hij vroegtijdig opgeven. Hij werd in juni Portugees kampioen op de weg. Afgelopen weekend reed hij de Clasica San Sebastián niet uit. UAE heeft verder Matteo Trentin, Camilo Ardila, Rui Costa, Fernando Gaviria, Oliver Knight en Joel Suter in de gelederen, zo staat in een persbericht.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws