Cosnefroy derde in Brabantse Pijl, maar: 'Voelde mij niet zo goed vandaag' Wielrennen
Wielrennen

Cosnefroy derde in Brabantse Pijl, maar: 'Voelde mij niet zo goed vandaag'

Cosnefroy derde in Brabantse Pijl, maar: 'Voelde mij niet zo goed vandaag'

De Brabantse Pijl bleek een uiterst succesvolle koers voor AG2R Citroën. Dorian Godon won de koers, waar kopman Benoit Cosnefroy in het slot de derde plek greep door Rémi Cavagna te passeren.

‘Het voelt goed om weer te winnen en mee op het podium te staan’, vertelt Cosnefroy in het flashinterview. ‘We winnen niet vaak, dus het is mooi om het tweede deel van de klassiekers zo te openen.’ De vorige zege van AG2R dateert van 1 maart. Toen zegevierde Nans Peters in de Trofeo Laigueglia.

Waar Cosnefroy dit seizoen ook het Vlaamse voorjaar – waar hij niet helemaal tot zijn recht kwam – meenam, volgt met de heuvelklassiekers de specialiteit van de Franse puncher. Het podium in de Brabantse Pijl lijkt als een goed voorteken voor de Amstel Gold Race van zondag, of toch niet? ‘Vandaag voelde ik me niet zo goed, maar als collectief hebben we het heel goed gedaan. Nu is het zaak om goed te recupereren voor de Amstel’, besluit Cosnefroy, die vorig jaar als tweede finishte in de Amstel na een millimetersprint tegen Michal Kwiatkowski.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws